Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Placuszki bananowe
Kalorie
418 kcal
Białko
23 g
Tłuszcze
12 g
Węglowodany
52 g
Sposób przygotowania
- Patelnię wysmaruj oliwą z oliwek i dobrze rozgrzej.
- W misce umieść jajko, banana i mąkę. Zblenduj.
- Za pomocą łyżki nakładaj ciasto na patelnię.
- Smaż pod przykryciem z obydwu stron.
- Podawaj z jogurtem skyr, borówkami i migdałami.
Składniki
- Banan – 110 g
- Skyr naturalny – 75 g
- Jaja kurze – 1 szt.
- Borówki amerykańskie – 50 g
- Mąka orkiszowa – 30 g
- Migdały – 8 g
- Oliwa z oliwek – 1 g